Fri med Stil

Ung i Rudersdal tilbyder fritidsundervisning for dig, der går i 4.-5. klasse. Du skal enten bo eller gå i skole i Rudersdal Kommune for at benytte vores fritidstilbud Fri med Stil.

Nedenfor finder du en masse hold indenfor kreativitet, bevægelse, videnskab og meget mere. Der er både lidt af det sjove, det seriøse og det udfordrende – der er noget for alle. Fri med Stil er et supplement til de øvrige fritidstilbud i Rudersdal Kommune.

Sæsonen begynder i uge 35 i 2022 og slutter i uge 13 i 2023.
AFLYST TikTok dans workshop
Tag dine venner i hånden og kom med til en super hyggelig lørdag fuld af dans og hygge. Vi vil i løbet af dagen lære en masse fede TikTok moves, som vil blive til en cool koreografi. Der bliver tid til snacks og hyggesnak. Husk behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og sneakers/træningssko.
Lukket for tilmelding
Fastelavnsboller workshop
Kom og bag byens bedste fastelavnsboller! Når man laver fastelavnsboller, er det kun fastasien, der sætter grænser. Vi skal lære at lave forskelligt fyld, så du selv kan designe din fastelavnsbolle.
Åbent for tilmelding
Posca workshop, forår
Vi skal tegne en masse små skitser og derefter lave fede tuschtegninger med Posca på papir og pap.
Åbent for tilmelding
Robotprogrammering
Er du typen, der elsker at arbejde med at programmere i Lego Mindstorm eller micro:bit? Måske er du helt ny til at skrive kode og vil prøve, om det er noget for dig?
Åbent for tilmelding
Rollespil i Tusmørkeskoven workshop, vinter
Kom med til rollespil i Rude Skov, når skoven forandrer sig til den mystiske og eventyrlige Tusmørkeskov.
Åbent for tilmelding
Sy og design i Villaen
Har du lyst til at lære at sy eller til at blive dygtigere til at sy?
Åbent for tilmelding


Senest opdateret 08.06.2022 09:06 af LERL

Apricore logo