Særlig interesseliste - unge med særlige behov

Særlig interesseliste - unge med særlige behov
Denne interesseliste er for sårbare unge, der på baggrund af en diagnose, har brug for særlige rammer omkring en given fritidsaktivitet.
Info
#997
Aldersgruppe
12-18 år
Maks. elever
40
Tilmelding fra
30.06.2022 kl. 08:00
Venteliste til
30.05.2023 kl. 18:00
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding
Placering
Tilmeld dig eller via

Tilbud målrettet unge med diagnoser indenfor særligt autismespektret.

 

Denne interesseliste er for dig, der ønsker at deltage i fritidsaktiviteter med få deltagere og med andre, der har det ligesom dig.

Når du tilmelder dig, skal du sammen med dine forældre - i boksen for kommentarer - skrive, hvad du særligt interesserer dig for. Vi vil også gerne bede dig skrive, hvis der er noget, som er vigtigt for, at du kan deltage i en aktivitet. Det kan for eksempel være, at der ikke må være for mange andre unge med til aktiviteten eller den ikke må vare for lang tid.

 

Har du spørgmål, er du velkommen til at kontakte ungechef Gitte Magnus enten på mail GNAS@rudersdal.dk eller på tlf. 72685921.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hvis dit barn drømmer om at deltage i et idrætstilbud i sin fritid, findes der bl.a. nedenstående to foreninger, som man kan henvende sig til. Ung i Rudersdal videreformidler blot informationen og er ikke ansvarlig for aktiviteter og indhold. Yderligere information om tilbuddene sker ved direkte henvendelse til udbyderne”:

 

https://specialsport.dk/

 

https://www.dgi.dk/samarbejd/om-vores-fokusomraader/fokusomraader/boerns-bevaegelsesglaede/dgi-fokus/fokus-team-fred-tennis-og-padel

 Senest opdateret 31.03.2023 12:20 af LERL

Apricore logo