Station Next - Danmarks Ungdomsfilmskole

Station Next - Danmarks Ungdomsfilmskole
Info
#1.721
Aldersgruppe
13,5-18 år

Gå til film på Danmarks Ungdomsfilmskole "Station Next" i samarbejde med Ung i Rudersdal

 

Har du lyst til at lære at producere film med andre filmfreaks og med professionelle filmfolk som undervisere, så er Filmvæksthuset noget for dig.

 

Ung i Rudersdal har et samarbejde med Station Next – Den Danske Ungdomsfilmskole i Filmbyen i Hvidovre, og her får du mulighed for at afprøve mange forskellige funktioner på en filmproduktion fx fotograf eller instruktion. Du producerer sammen med dit hold og professionelle filmfolk flere små produktioner og en stor produktion hvert år.

 

Året afsluttes med premiere på alle holds hovedproduktioner i juni måned i Imperial biografen med 1002 inviterede gæster – her vil dit navn være at finde på rulleteksten!

 

Filmvæksthuset er for dig, som virkelig har lyst til at bruge noget af din fritid på at lave film. Det er ikke nødvendigt, at du har prøvet at lave film før, men højt engagement og interesse for film er vigtigt. Vi forventer, at du kommer hver gang, da filmproduktion er teamwork, hvor alle er vigtige. Til gengæld stiller vi op med professionelle faciliteter, med filmstudie, udstyr og proffe filmfolk!

 

Vi starter to nye hold, så du kan vælge at gå på mandage eller tirsdage.

Mandagsholdet begynder 16/9 og tirsdagsholdet den 17/9. Hver gang er kl. 17.00 – 19.30.

 

Du kan begynde på Filmvæksthuset, hvis du er fyldt 14 år inden 1. august 2024. Du kan gå i op til tre år på Filmvæksthuset, men tilmeldingen gælder kun det første år.

 

Tilmelding til informationsmøde

Der er informationsmøder og en kort samtale med hver elev mandag den 9. september eller tirsdag den 10. september kl. 17:00-18:30 på Station Next – Den Danske Ungdomsfilmskole, Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre. Du skal kun tilmelde dig ét af informationsmøderne.

Det er gratis at gå på Filmvæksthuset.

 

Tilmelding til informationsmødet her

 

 

Læs mere og se nogle af elevernes produktioner:

https://station-next.dk/talent-i-filmvaeksthuset/talent-i-filmvaeksthuset

Film er Passion: https://youtu.be/YK2qMcn6Jug

Film er Fællesskab: https://youtu.be/LZyb7XkA6f4Senest opdateret 07.06.2024 13:47 af LERL

Apricore logo