Molekylær gastronomi workshop
Info
#1.596
Lør. 10:00-14:30
Dato
5. oktober 2024
1 undervisningsgang
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 6. kl.
Maks. elever
12
Ledige pladser
3
Pris
149,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
18. juni 2024 kl. 18:00
Venteliste til
4. oktober 2024 kl. 12:00
Tilmeldingsstatus
Afsluttet
Mødetider
Vis
Undervisere
- Iben Josefine Haastrup
Er du tilmeldt men mangler at betale, så klik her!
Der er magi i køkkenet!
Lær at lave nogle af de hemmelige og seje elementer, som de store kendte restauranter anvender – bl.a. skum, sne og fake caviar.
Vi skal lave to forskellige desserter, hvor vi bruger elementerne til at dekorere med. Husk derfor en madpakke, så vi kan holde koncentrationen undervejs - men bare rolig, vi slutter af med at spise vores fancy desserter.
Senest opdateret 07.10.2024 09:13 af LERL